Нашите служители са тези, които правят AES страхотно място за работа

Служителите на AES по света споделят общата страст да подобряват живота и да създават по-зелено и по-интелигентно енергийно бъдеще. С техния иновативен дух и ангажираност към нашите ценности, служителите ни работят денонощно с партньорите ни за създаването на успешни енергийни решения.

 

Запознайте се със служителите, работещи заедно за ускоряване на бъдещето на енергията

Разнообразие, приобщаване и принадлежност

Ние в AES вярваме, че уважението към различния произход, различията и перспективите ни позволява да подобряваме живота на нашите служители, потребители, доставчици, изпълнители и общностите, в които живеем, работим и обслужваме. Ние вярваме в приобщаващата среда, в която служителите демонстрират емпатия и работят заедно за иновации и за създаване на решения в полза на обществото, нашите партньори и компанията ни. Вярваме, че силата на една организация и нейната устойчивост идват чрез разнообразието, приобщаването и принадлежността.

Тиш Мендоса

Главен Директор „Човешки ресурси“

 

 


Послание от Главния директор „Човешки ресурси“

Нашите служители са мотивирани от подобряването на живота. Ускоряваме бъдещето на енергията, което е не само по-интелигентно и чисто, но и по-устойчиво и приобщаващо. Дали нашите служители са на местно или глобално ниво, работим като един екип. Всички заедно предоставяме нашите различни перспективи, за да отговорим на променящите се нужди на потребителите на пазарите, където работим. Всичко, което правим, е в сътрудничество с ключови партньори за постигане на положителна промяна чрез трансформиране на енергийната индустрия, като в същото време създаваме по-добри възможности и резултати за всички.

 

Награди на работното място